top of page
299 web _Nick Decombel Fotografie.jpg
IMG_3090.JPG

"Een ontbijtbar met een passie voor koffie."

 

Dat was de insteek van het ondernemingsplan dat ik in 2018 opstelde. Geen horeca-ervaring zorgde voor een uitdagend eerste jaar in de Christinastraat. Er werd een jazzy ontbijtbar geopend in een smal en vooral ongekend straatje in het hart van Oostende. Hoe klein het pand ook was, het groeide uit in iets groter.

In 2019 was het dan zover. Het testjaar was over en de beslissing werd genomen om Albrecht te re-branden, te verhuizen en vooral heruit te vinden. Zo geschiedde en opnieuw sloegen er deuren open. Deze keer in de Hertstraat. Een pand dubbel zo groot qua oppervlakte, met een binnentuin en een fleurige roze atmosfeer.

Wat ooit een koffiebarretje op de hoek van de Christinastraat was, groeide uit naar een alomgekende ontbijtbar in "het foodkwartier" van Oostende.

Elke Albrecht

MISSIE

Onze missie is om in een unieke setting, unieke momenten te creëren. Dit door prachtig gedecoreerde én vooral kwalitatieve gerechten op tafel te doen verschijnen. Voor zowel jong als oud. Voor zowel de Oostendenaar als de toerist. 

300 web _Nick Decombel Fotografie.jpg
289 web _Nick Decombel Fotografie.jpg

VISIE

Onze positie als gevestigde waarde van food- en coffeebar in het hart van Oostende behouden. Met het oog op opportuniteiten naar uitbreiding, versterking van ons geëngageerd team en duurzame winstgevendheid.

WAARDEN

Warmte en verbondenheid - Iedereen is welkom bij Albrecht. 

Verantwoording - We houden onszelf verantwoordelijk voor de resultaten die we behalen.

Prestatie - We zijn steeds op zoek naar manieren om onszelf en de onderneming te laten groeien.

Oprecht - Ter goede wil uitblinken voor onze klanten om hen een onvergetelijk moment te bezorgen.

291 web _Nick Decombel Fotografie.jpg
bottom of page