top of page
274 web _Nick Decombel Fotografie.jpg

VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzenden

Pakjes worden, indien voorradig, binnen de twee werkdagen na bestelling verzonden. De verzendkosten binnen België bedragen 5 euro. Verzendingen naar een ander land dan België zijn momenteel niet mogelijk.

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk, goed verpakt en uiteraard met heel veel liefde te verzenden. Pakjes worden met Bpost verzonden. Na verzending ontvang je een track- en tracecode om je pakje te volgen. Je zult op de dag van levering een bericht ontvangen wanneer de postbode langskomt.

Heb je je pakketje niet ontvangen? Raadpleeg dan zeker de track-en tracecode, want helaas zijn vertragingen bij de leverancier mogelijk. Klopt er toch iets niet? Stuur ons dan een berichtje via info@albrechtoostende.be. Wij zullen klacht indienen bij Bpost en een onderzoek starten. We zullen je altijd op de hoogte houden, maar we vergoeden geen verloren pakketjes.

Wanneer je een bestelling geplaatst hebt, is het niet meer mogelijk om je adres te wijzigen of de bestelling te wijzigen of te annuleren.

Wil je je pakketje liever ophalen? Dat is ook zeker mogelijk. Kies bij het afrekenen voor afhalen en je pakketje zal klaarliggen bij Albrecht (Herststraat 8, 8400 Oostende). Pakketjes kunnen tijdens de reguliere openingsuren worden opgehaald. Gelieve pakketjes binnen de 5 dagen, nadat je een mail ontving dat je bestelling klaarligt, te komen ophalen. De retourtermijn voor pakketjes die worden opgehaald, begint te lopen op het moment dat het pakje klaarligt. Pakketjes die worden opgehaald, moeten ook online betaald worden. Op dit moment is het niet mogelijk om pakketjes bij afhaling te betalen. Bij het niet ophalen van een pakket binnen de termijn van 5 werkdagen, zal er een terugbetaling worden gedaan en wordt het product opnieuw te koop staan.

Als je een bestelling wilt plaatsen, ongeacht de manier van levering, is het noodzakelijk om een account aan te maken. Zo kunnen wij jou contacteren. De gegevens die je tijdens je bestelling achterlaat, zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop of 14 dagen nadat je pakje bij ons klaarlag. De retourtermijn voor pakjes die in het postkantoor worden geleverd, begint te lopen op het moment dat het pakje daar klaarligt. Let op: de goederen moeten opnieuw in ons bezit zijn op de 14de dag. De goederen mogen niet gebruikt zijn en moeten in hun originele verpakking geretourneerd worden. Goederen met gebruikssporen of zonder originele verpakking zullen niet terugbetaald worden. Let op: solden kunnen nooit geretourneerd worden. 

Wil je graag iets retourneren? Vul dan het retourformulier in dat bij je pakketje zat. Pakjes die zonder retourformulier terugkomen, zullen niet worden terugbetaald. Pakjes moeten worden geretourneerd naar Albrecht Oostende, Hertstraat 8, 8400 Oostende. Woon je in de buurt? Dan is het niet nodig om je pakketje op te sturen, maar mag je het tijdens onze reguliere openingsuren binnenbrengen. Zorg wel dat het retourformulier is ingevuld.

De terugbetaling van jouw pakketje zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retour plaatsvinden. De terugbetaling zal gebeuren op het rekeningnummer waarmee het pakketje besteld werd. Retours die zelf teruggebracht worden, zullen ook online worden terugbetaald. Een terugbetaling zal wel enkel worden uitgevoerd als de pakketjes ongebruikt, in de originele verpakking en met retourformulier worden teruggebracht. Is dat niet het geval, dan zal er ook geen geld worden terugbetaald.

De kosten voor de retour worden gedragen door de klant. Let ook op: wij zijn niet verantwoordelijk bij verlies van een retourzending. Zorg dus zeker dat je altijd een bewijs van verzending hebt en dat bijhoudt tot de retour verwerkt is.

Indien er een kapot of beschadigd artikel geleverd werd, is retourneren wel gratis. Gelieve in dat geval onmiddellijk na ontvangst contact met ons op te nemen via info@albrechtoostende.be. Wij bezorgen je dan een gratis verzendlabel. Als we hetzelfde item nog op stock hebben, zullen we dat opnieuw opsturen. Als dat niet het geval is, zullen we je bestelling terugbetalen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail info@albrechtoostende.be

bottom of page