top of page
281 web _Nick Decombel Fotografie.jpg

Algemene voorwaarden

1. Verzending

Albrecht neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het verwerken en verzenden van de goederen. Als je een pakket bestelt, dan zal dat binnen de twee werkdagen verzonden worden. 

Let op: Albrecht is niet verantwoordelijk voor fouten, schade, diefstal of vertragingen van Bpost of een andere koerier.

2. Betaalmogelijkheden

Op de webshop van Albrecht is het mogelijk om te betalen met Bancontact. Alle betalingen worden online uitgevoerd. De bestelling zal pas verzonden worden na het ontvangen van de betaling. Ook retours worden altijd online terugbetaald.

Let op: cadeaubonnen zijn enkel geldig voor aankopen bij ons in de zaak. Het is dus niet mogelijk om online producten aan te kopen met een cadeaubon.

3. Wettelijke garantie

Albrecht verzekert dat de goederen die verzonden worden in goede staat zijn (en werken). Als dat niet het geval is, heeft de klant recht op een terugbetaling of vervanging van het product. De koper moet de goederen na ontvangst daarom onmiddellijk nakijken, controleren en testen.

Eventuele klachten met betrekking tot de kwaliteit of de staat van de goederen dienen binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen aan Albrecht gemeld worden: info@albrechtoostende.beIndien er geen klachten binnen de 14 dagen gemeld worden, betekent dat dat de koper de goederen aanvaardt. Klachten die na 14 dagen gemeld worden, vallen niet meer onder de aansprakelijkheid van Albrecht. 

4. Herroepingsrecht

Bij iedere overeenkomst op afstand heeft de consument recht op een herroepingsrecht van 14 dagen. Dat recht mag worden uitgevoerd zonder reden of boete. Wel mogen de kosten voor het uitvoeren van dat recht (bv. het terugsturen van een pakket) aan de klant worden doorgerekend. De periode van 14 dagen gaat in op de dag van ontvangst. Voor afhalingen gaat de periode in op het moment dat het pakket klaarligt om te worden opgehaald.

5. Wijzigingen

Albrecht heeft het recht om de algemene voorwaarden en de prijzen op ieder moment te wijzigen. Wijzigingen met betrekking tot de prijs zullen enkel gelden voor bestellingen na de wijziging. Elke betwisting in verband met de algemene voorwaarden zal worden beslecht op basis van het Belgische recht.

6. Privacy Policy

Persoonlijke gegevens worden enkel verzameld en gebruikt om onze diensten naar behoren uit te voeren. Persoonlijke gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden of aan andere mensen worden doorgegeven, tenzij daar expliciet naar gevraagd werd en toestemming voor gegeven werd.

bottom of page